Φροντιστήριο

Το Δικό Μας Φροντιστήριο!

To Pythagoreio

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «ΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ» τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών στηρίζοντας καθημερινά τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες. Με σεβασμό στην προσπάθεια των μαθητών και κατανοώντας την αγωνία των γονέων, το διδακτικό προσωπικό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με όραμα την επιτυχία!

Η εκπαιδευτική ομάδα που πλαισιώνει «ΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ» αποτελείται από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία που με μεθοδικότητα και μεράκι βοηθούν τους μαθητές να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα, να εμπεδώσουν και να αφομοιώσουν τη διδακτική ύλη αλλά και να ανακαλύψουν τις ξεχωριστές κλίσεις και δεξιότητές τους. Πάντα με στόχο τα όνειρα των παιδιών οι καθηγητές μας ενημερώνονται διαρκώς, έτοιμοι να καλύψουν τις ανησυχίες και τις φιλοδοξίες των μαθητών.

Το φροντιστήριο διαθέτει ένα όμορφο, δημιουργικό και ασφαλές περιβάλλον με ανανεωμένους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για να υποστηρίξουν τις ανάγκες της «δια ζώσης» αλλά και της «εξ’ αποστάσεως» εκπαίδευσης.

Μέσα από την υψηλής ποιότητας διδασκαλία, το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και τα συχνά επαναληπτικά διαγωνίσματα για όλες τις τάξεις θέτουμε τις βάσεις για ουσιαστική μάθηση. Ειδικότερα, στη Γ’ Λυκείου μέσα από εβδομαδιαία τρίωρα διαγωνίσματα στα πρότυπα των Πανελλαδικών Εξετάσεων φροντίζουμε για την εξοικείωση αλλά και την αφομοίωση της διδακτικής ύλης. Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή, αξιοποιώντας έτσι τη διδακτική ώρα στο μέγιστο. Επίσης, η τακτική και ενδελεχής ενημέρωση των γονέων μέσα από μηνιαίες συναντήσεις δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη συγκρότηση μιας συλλογικής και δυναμικής προσπάθειας.

Σ’ αυτούς τους απαιτητικούς καιρούς και με ένα σχολείο που συνεχώς αλλάζει, το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «ΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ» μπορεί να αποτελέσει το δικό σου σημείο αναφοράς! Δεσμευόμαστε ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις όποιες προκλήσεις προκύψουν, έχοντας ως κύρια προτεραιότητα την ασφάλεια και την επιτυχία των μαθητών μας.

Διαβάστε Περισσότερα